Termék választék
Ügyfélszolgálat
Hét-Pén: 7:00-16:00
+0036 306 635 588

Ujdonság

18.10.2019VIDEO PROFIL 2019
VIDEO
Részletek
Black Friday a Primeránál 2017 !2017.11.23 - 27. között minden újonnan megvásárolt Primera LX sorozatu színes címkenyomtatóhoz ajándék tonereket adunk a nyomtató beregisztrálása után.
Részletek
Minden ujdonság

AG FOIL s.r.o.

Družstevná ulica 549/7
922 10 Trebatice
térkép >>
Tel.: +421 337 720 541
+421 337 720 542
Fax.: +421 337 720 543

E-mail: cimke@agfoil.com

Feliratkozás hirlevelünkre

Termáltranszfer festék szalagok/TTR fóliák


A termotranszfer szalagok nyomtató médiumként sokféle anyag nyomtatására szolgálnak termotranszfer nyomtatókba, és a felhasználók gyakran különböző néven ismerik, mint pl. festékszalag, TTR, ribbon, termotranszfer fólia stb.

A szalagoknak a nyomtatott anyagtól függően négy alapvető csoportját különböztetjük meg:

Ezek különböző színekben és méretekben léteznek, a nyomtatott anyagtól vagy az öntapadós címkétől függően (papír, plaszt, textil...), ill. a különböző hatásokkal szembeni ellenállástól függően.

A tartó/hordozó fóliára felvitt pigmentet egy nyomtatófej segítségével elektronikus úton, hő és nyomás segítségével rásütik és átviszik a kinyomtatott anyagra. A cégünk által szállított szalagok olyan védő réteggel vannak ellátva, amely megvédi a nyomtatófejet a túlzott elhasználódástól.

A termotranszfer szalagokat a nyomtató fajtájától függően belső IN tekercsekkel (a pigment a hordozó fólia belső felén van) vagy külső OUT tekercsekkel (a pigment a tartó/hordozó fólia külső felén van) szállítjuk.

Ipari nyomtatók esetében leggyakoribbak az 1” papír tekercsekre (25,4 mm) feltekert szalagok, esetleg a plaszt tekercsek. Kis asztali nyomdák esetében általában 0,5” (12,4 mm) bevágásokkal ellátott papír tekercseket használnak.

Kozelebbi specifikációja a termotranszfer szalagoknak:

  • Belső tekercselés - IN
  • Külső tekercselés - OUT


IN návin            OUT návin


A megfelelő festék szalag kiválasztásához kell ismernünk néhány paramétert:

  • nyomtató tipusa
  • papirtekercs (duda) tipusát és méretét
  • a tekercselés irányát és a tekercs hosszát
  • a nyomtatott felület szélességét
  • a nyomtatott felület tipusát (papir, műanyag, textil)
RESIN festék szalagok
RESIN festék szalagok
Jó hasznát vehetjük lapos fejű nyomdákba (flat head): Novexx, Zebra, Datamax, Intermec, Citizen, Sato és stb.A Resin termotranszfer szalagokat…
WAX festékszalagok
WAX festékszalagok
Termék leírása A WAX szalaggarantálja a kitűnő minőségű nyomtatást. Széles méretválaszékban megrendelhető. A WAX festékszalag lapos…
WAX-RESIN NE festék szalagok
WAX-RESIN  NE festék szalagok
A Wax-Resin NEAR EDGE termotranszfer szalag alkalmas a near edge vagy a near corner fejű nyomdákba. Ilyenek például a Novexx, Tec, SAVEMA, Bx…
WAX-RESIN festék szalagok
WAX-RESIN festék szalagok
Széles méretválaszékban megrendelhető. Különösen nagy hasznát vehetik lapos fejű nyomdákban (flat head): Novexx, Zebra, Datamax…